Italien Cup 1/4 finale, Juventus og Turin kæmper for et semifinale sted, Zebra hæren lavede en drøm start, i de første 15 minutter af Diego Costa scorede et mål. Og dette mål hjælper ikke kun Juventus førstepladsen, samtidig med at Juventus i de sidste 16 italienske Cup scorede hjemme mål i træk, og det er Zebra Army efter 41 år efter den italienske Cup hjemme igen for 16 spilkugler.Billige Fodboldtøj til Børn har en anden national fodboldtrøje.

Juventus vandt den italienske fodboldliga Champions League i seks på hinanden følgende sæsoner, Zebra er blevet den italienske Football League Stadium Big Mac. I det italienske Cup stadion er Bianconeri-posten også meget stærk i de sidste tre sæsoner, vandt tre på hinanden følgende Cup of Italy-mester. I øjeblikket vandt Juve i alt 12 italienske Cup-mestere, vandt også den italienske Cup flest antal hold.Juventus tøj til børn, brug dit foretrukne navn og nummer en tilpasset sweatshirt.

Zebra-hærens styrke i italiensk-cupen har et godt forhold til holdets overlegne hjemmeoversigt. Den 24. januar 2011 tabte Juventus 0-2 til Rom hjemme i den italienske Cup, men efter kampen. Hvilken Juventus var engang i 2015 den 15. januar hjemme vin Verona 2.8. Sammen med dette spil mod Torino har Juventus opnået sammenhængende mål i 16 spil hjemme i den italienske Cup, og i disse 16 spil vandt Juventus 13 sejre, to træk og 1 negative resultater.Fodboldtøj til Børn med navn Online, køb mest populære fodboldtrøje.