Emre – Zhan vil indgå i Juventus i fire år. Juve har håbet på at styrke midtbanen i sommer, og med Juventus og Matic forlod Juventus længere og længere væk, den gamle kvinde har Emre – Jim som holdets nye målsignaler.Billige Fodboldtøj til Børn, der er forskellige nationale fodboldtrøje.

Zhan og Liverpools kontrakt udløber i sommer, de to sider nåede ikke en fornyelsesaftale. Tidligere medier sagde, at Juventus bliver Zhans næste stop. Ifølge medierapporterne har Emre-Chan faktisk nået en fireårig aftale med Juventus, som også indeholder en mulighed for at forny for et år.Juventus tøj til børn, brugerdefinerede sweatshirts ved hjælp af dit yndlingsnavn og nummer.

Ifølge pressemeddelelser vil Emre-Zhan modtage en kontrakt på 5 millioner euro i årslønnen. Født den 12. januar 1994 i Frankfurt, Tyskland, tyrkisk-tysk fodboldspiller. Som midtbanespiller, men også i stand til at forsvare, lige tilbage. I øjeblikket spiller for Premier League Liverpool. Zhan begyndte sin karriere i Bayern München-klubben, Bayerns reservehold, før han flyttede til Bayer Leverkusen i 2013. En sæson senere signerede Liverpool ham for 975.000 £.Fodboldtøj til Børn med navn, køb fodboldtrøje, der er mange valgmuligheder, vi har også hurtig levering og billig fragt!