England Premier League forsvarer mester Chelsea har overhalet Manchester United kom til England Premier League andet sted, har holdet gradvist vist en stabil side. I dag takkede coachen Conti i et interview takket være sejrskampen Diego-Costa i sidste sæson, og glæder sig også til Chelseas 2018 mål.Billige Fodboldtøj til Børn, vi sælger kun 100% autentiske trøjer, og for os af alle jerseys tilgængelige brugerdefinerede muligheder.

Conti henvist til kollega fremad Diego Costa, som allerede havde flyttet uden for holdet, har ikke ret til at tale om de spillere, der ikke er i mit hold eller imod dem. Men jeg vil stadig takke ham for de løfter og præstationer, han lavede for Chelsea sidste sæson. Vi vandt den engelske Premier League titel sammen, så jeg vil altid huske ham på en positiv måde. Vi arbejdede hårdt sammen og vandt mesterskabet sammen. “Conti så så frem til Chelseas fremtid:” Vi skal respektere Manchester City, men samtidig må vi bekæmpe dem. Vi skal finde det rigtige forsvar for at konkurrere med dem, og hvis vi ikke har chancen for at vinde denne sæson skal vi være klar til at kæmpe dem næste sæson. Jeg synes, det skal være vores mål. “Vælg Chelsea tøj til børn, og i løbet sæsonen hele vejen for at støtte dit hold.

I 2018 var mit ønske om at gøre mit arbejde på samme måde. Du er nødt til at opretholde et stærkt ønske om at gøre jobbet godt. Min forventning om mig selv er at bevare dette ønske i mange år. Når jeg ikke kan føle mine egne ønsker, er det det rigtige tidspunkt for min pensionering med. “Fodboldtøj til Børn med navn, her finder du dit yndlingsholds billige fodboldtrøjer.